WebsitesWebsite op tablet met mobielvriendelijke Word Press
Websites

Responsive

Website maken

Webdesign

Mobiel vriendelijk

Mobielvriendelijke websites voor bedrijvenWebsite ontwerpenwebdesign
Websites

Beveiliging

Betrouwbaarheid

HTTPS

SSL

Website beveiligingSSL certificaat SEO-websitebeheerEncryptie verbinding SEO-Websitebeheer.nl
Websites

Reservekopie

Opslag

Webruimte

Encryptie

Website beheer om goed gevonden te wordenEncryptie data protectieWebsite hosting

Beveiligen van de website.

Het beveiligen van een digitale omgeving is tegenwoordig noodzakelijk. Er zijn verschillende risico’s waar u mee te maken kunt krijgen.
• Heeft u ook een veilige website voor uw bezoekers?
• Wordt uw website regelmatig van updates voorzien?
• Heeft u recente een back-up of reservekopie van uw site?

Data verlies als gevolg van software beschadigingen of fysieke beschadiging aan de hardware. Down time door DDos aanvallen of zelfs een gehackte website. Deze risico’s zijn niet meer weg te denken. Helaas horen ze bij de digitale realiteit.
Het terugwinnen van data kost veel tijd. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Voorkom dat uw website opnieuw gebouwd moet worden of dat u al uw gegevens weer moet verzamelen.

Beveiligen zit dan ook in ons basis beheer pakket. Vanaf €12,50 per maand is uw website voorzien van de laatste updates, is er een reservekopie & wordt uw site regelmatig gecontroleerd.

Biedt uw bezoekers veiligheid.
Https geeft de bezoekers van uw website een veilige verbinding. Het verkleint de kans dat data onderschept wordt of dat uw site doelwit wordt van kwaadwillenden.

Data veilig opgeslagen.
De reservekopie, oftewel back up, staat veilig opgeslagen in een versleutelde omgeving. Deze versleutelde omgeving wordt constant gemonitord door antivirus software. Hiermee maximaliseren we de beveiliging van de data van uw website.

Copyright © 2015 - 2016 SEO-websitebeheer.nl | Hoogstraat 115 3111 HD Schiedam | Tel: 010 4271763 | Email: info@seo-websitebeheer.nl