WebsitesWebsite op tablet met mobielvriendelijke Word Press
Websites

Responsive

Website maken

Webdesign

Mobiel vriendelijk

Mobielvriendelijke websites voor bedrijvenWebsite ontwerpenwebdesign
Websites

Beveiliging

Betrouwbaarheid

HTTPS

SSL

Website beveiligingSSL certificaat SEO-websitebeheerEncryptie verbinding SEO-Websitebeheer.nl
Websites

Reservekopie

Opslag

Webruimte

Encryptie

Website beheer om goed gevonden te wordenEncryptie data protectieWebsite hosting

Encryptie; uw data veilig opgeslagen & verzonden!

Encryptie maakt het mogelijk om data veilig te verzenden en veilig op te slaan. Door de versleuteling is de data die verzonden wordt niet gemakkelijk te openen. Dit verhoogt de veiligheid.

Encryptie bij verbindingen.
Encryptie bij verbindingen zorgt voor deze versleuteling van de data. Dat betekent dat alle data dat wordt verzonden of ontvangen versleuteld is. Dit verhoogt de veiligheid voor zowel de bezoeker/gebruiker als voor de website.
Voor het kunnen opzetten van versleutelde verbindingen is een ssl certificaat vereist. Lees verder bij ssl certificaat om meer te weten te komen over beveiligde verbindingen.

Encryptie bij opslag
Om data veilig op te slaan kan dit eveneens versleuteld worden. Zonder ‘key’ zal deze data onleesbaar zijn voor ongeautoriseerde personen. Dit maakt dat het veilig opgeslagen is.

Uw gegevens zullen op een versleutelde wijze opgeslagen worden. Hiermee bieden we uw data een veilige omgeving. Data encryptie is cruciaal voor het beveiligen van data. Het voorkomt dat gevoelige data misbruikt of gehackt kan worden voor illegale doeleinden.
Om gevoelige data veilig weg te houden van potentiële kwaadwillenden is een encryptie technologie genaamd ‘Advanced Encryption Standard’. Beter bekend als AES.
Om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen is de data opgeslagen in een versleutelde map welke is voorzien van AES 256-bit encryptie.

Wat is AES?
Advanced Encryption Standard (AES), geavanceerde beveiligingsstandaard, is een specificatie voor versleuteling van elektronische data. AES is in 2001 oorspronkelijk ontwikkeld in de Verenigde Staten en wordt sindsdien wereldwijd gebruikt. Het algoritme dat wordt gebruikt met AES is symmetrisch zodat versleutelen en ontsleutelen mogelijk is met één encryptie sleutel. Zonder deze sleutel is het niet mogelijk om toegang te krijgen tot de beveiligde informatie.

Copyright © 2015 - 2016 SEO-websitebeheer.nl | Hoogstraat 115 3111 HD Schiedam | Tel: 010 4271763 | Email: info@seo-websitebeheer.nl