WebsitesWebsite op tablet met mobielvriendelijke Word Press
Websites

Responsive

Website maken

Webdesign

Mobiel vriendelijk

Mobielvriendelijke websites voor bedrijvenWebsite ontwerpenwebdesign
Websites

Beveiliging

Betrouwbaarheid

HTTPS

SSL

Website beveiligingSSL certificaat SEO-websitebeheerEncryptie verbinding SEO-Websitebeheer.nl
Websites

Reservekopie

Opslag

Webruimte

Encryptie

Website beheer om goed gevonden te wordenEncryptie data protectieWebsite hosting

SSL certificaat voor een https verbinding

Een ssl certificaat maakt een https verbindingen mogelijk. Ontvang de bezoekers van uw website over een beveiligde verbinding. Uw site is immers een digitaal visite kaartje & de eerste indruk telt! Geef uw bezoeker geruststelling omtrent uw authenticiteit, uw activiteiten & de veiligheid van de digitale plek die ze bezoeken.
Alle data van & naar uw website wordt versleuteld verzonden. Het maakt u & uw bezoekers minder kwetsbaar voor kwaadwillenden. Laat zien dat u veiligheid hoog in het vaandel heb staan. Verzorg uw data over een beveiligde verbinding!

Meer over SSL?
Wilt u meer weten over een ssl certificaat? Neem contact op met uw hostingsbedrijf. Of besteedt het uit aan ons! Wij nemen contact op met het hostingsbedrijf waar u uw website heeft ondergebracht.

Er zijn 3 soorten SSL-certificaten:

  • Domeinvalidatie SSL (Domain Validation SSL
  • Organisatie validatie SSL (OrganizationSSL – Organization Validation SSL)
  • Uitgebreide validatie SSL (EV SSL – Extended Validation SSL)

Domeinvalidatie.
Bij domeinvalidatie wordt alleen het domein gevalideerd.

Organisatie validatie.
Bij organisatie validatie worden domeingegevens en de Kamer van koophandel gegevens gecheckt. Ook wordt er telefonisch contact opgenomen met de “eigenaar” van de site.

Uitgebreide validatie.
Bij uitgebreide validatie worden domeingegevens en de Kamer van koophandel gegevens gecheckt. Er wordt telefonisch contact opgenomen. Daarbij volgt er een validatie met de leidinggevende en een schriftelijke validatie.

** Wij beheren & bouwen bij voorkeur sites welke zijn voorzien (of voorzien willen worden) van een SSL certificaat. Aan veiligheid & authenticiteit hechten wij namelijk veel waarde. **

Lees meer over beveiligen & waarom het voor uw site belangrijk is.

Copyright © 2015 - 2016 SEO-websitebeheer.nl | Hoogstraat 115 3111 HD Schiedam | Tel: 010 4271763 | Email: info@seo-websitebeheer.nl