WebsitesWebsite op tablet met mobielvriendelijke Word Press
Websites

Responsive

Website maken

Webdesign

Mobiel vriendelijk

Mobielvriendelijke websites voor bedrijvenWebsite ontwerpenwebdesign
Websites

Beveiliging

Betrouwbaarheid

HTTPS

SSL

Website beveiligingSSL certificaat SEO-websitebeheerEncryptie verbinding SEO-Websitebeheer.nl
Websites

Reservekopie

Opslag

Webruimte

Encryptie

Website beheer om goed gevonden te wordenEncryptie data protectieWebsite hosting

Website SEO

Wilt u hoger in Google & beter gevonden worden in zoekresultaten? Laat uw website SEO ombouwen zodat u hoger & beter scoort binnen de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. Bel, mail of kom langs bij ons op kantoor.

Wat is SEO?
Het is een afkorting die staat voor Search Engine Optimization, vrij vertaald zoekmachine optimalisatie! Door de juiste sleutelwoorden (keywords) te gebruiken wordt de vindbaarheid van een site vergroot.

Zoekmachines die scannen & indexeren het internet. Ze brengen op die manier het internet in een logisch verband. Dit doen deze machines door woorden op sites te vergelijken met zoekwoorden die hun bezoekers invoeren. Een site met veel woorden als waar op gezocht wordt scoort dus beter. De zoekmachine ‘denkt’ dat deze site relevant is en zal hem eerder weergeven in de resultaten.

Voordat een website SEO omgebouwd wordt gaan we in gesprek met de klant. We verdiepen ons in het product van de site en brengen veel gebruikte zoektermen in kaart. Dit overzicht vormt de blauwdruk voor het (her)inrichten van de site. Uiteraard nemen we de wensen van de klant mee in het ontwerp.

Zie onze tarieven van een website SEO ombouwen voor meer informatie.

Copyright © 2015 - 2016 SEO-websitebeheer.nl | Hoogstraat 115 3111 HD Schiedam | Tel: 010 4271763 | Email: info@seo-websitebeheer.nl